Molslab ved Vintertide © Morten D. D.

Nyhedsbrev Januar 2023

Det er Januar og alle burde have modtaget mail om kontingentindbetaling for 2023. Men du skulle også meget gerne have modtaget vores seneste nyhedsbrev. Vi glæder os til endnu et år i naturens ringhjørne, og håber at du stadig vil støtte vores arbejde for en større og vildere natur!

I Januar kan du læse om:

Arrangementer i lokalafdelingerne

Der er kommet dato tid og sted for arrangement i lokalafdeling Midtsjælland, hvor alle medlemmer af foreningen, uanset bopæl, naturligvis er velkomne. Vi håber at få flere datoer på plads for andre lokalafdelinger inden længe. Se mere nedenfor, vi håber på at se dig!
Mød os på Naturmødet i Hirtshals
DVN bliver stærkt repræsenteret på naturmødet, og måske du har lyst til at komme og hilse på? Læs mere om tid og sted og nd link til

Nyt fast indslag i nyhedsbrevet: “Klog på Vildskab”

I DVN tager vi naturdannelsen alvorligt, og i den anledning bringer vi det første af en række indlæg om de store græsseres funktion i landskabet. Økologiske systemer og processer er komplekse størrelser, og det kan være svært at nde hoved og hale i de mangeartede eekter græsserne har. I det aktuelle indslag problematiserer vi politikernes prioritering af at udsætte ikke-reproducerende dyr, og i de kommende nyhedsbreve følger vi op: Hvorfor er det f.eks. vigtigt at dyrene har naturlig adfærd, store arealer og uktuerende bestande? Læs med og bliv meget klogere.

DVN fylder 1 år

Vi er lige ved at runde foreningens 1 års fødselsdag, og det er på tide med en lille status. Vi har derfor skrevet lidt om dannelsen af foreningen og de resultater vi har opnået i det første år, samt det kommende års arbejde, der er i fuld gang. Det kan du læse mere om nedenfor. Rigtig god læselyst!

Og så er der spændende nyt om Naturmødet til maj i Hirtshals!

Læs hele nyhedsbrevet for januar her!