Grågæs © Rune Engelbrecht

Nyhedsbrev for december

Det seneste nyhedsbrev handler om vores vælgervandringer, den seneste rapport fra Biodiversitetsrådet og meget mere

Først og fremmest tak for den fine opbakning til vælgervandringerne omkring i landet! Det var dejligt at møde mange DVN-folk i felten og spændende at tale med politikerne om deres natursyn. Når politikerne på denne måde står ansigt til ansigt med vælgerne, forsvinder spin og spil for galleriet, og det står lysende klart om politikernes holdninger er rundet af indsigt eller ej. Vi blev meget klogere, og det tror vi i øvrigt også at nogle af politikerne blev. Og mangler de inspiration er der meget at hente i den netop udkomne rapport fra Biodiversitetsrådet og den forestående COP-15 konference om verdens biodiversitetsmål. Forhåbentligt kommer de ambitiøse planer med i det kommende regeringsgrundlag.
Om lidt står uret på 2023, og vores lille forening skulle gerne holde sin størrelse og måske også vokse lidt, så fortæl dine venner og famile at de kan nå at være med gratis resten af året, og husk at forny dit medlemsskab når der tikker en mail ind engang i januar.
En del lokalafdelinger planlægger ture og møder i foråret (også mere om det nedenfor), så grib dine nærmeste og tag med ud i det vilde grønne sammen med os!
Rigtig glædelig jul og godt nytår til jer alle.

Læs mere i det seneste nyhedsbrev